Kaptam értesítést, hogy érdeklődői üzenetem érkezett, de nem találom. Mi lehet a gond?
Ha küldtünk neked értesítést emailben vagy push üzenetben, hogy üzeneted érkezett egy érdeklődőtől, de nem találod azt, akkor kövesd a következő lépéseket:
- Ha még nem vagy belépve az ingatlan.com-os felhasználói fiókodba, jelentkezz be az e-mail címeddel és a jelszavaddal.
- Kattints a neved melletti kis üzenet ikonra, így megnyílik az ingatlan.com-os üzenetkezelő felület.
- Keresd meg a bal oldalon az „Üzenetek” szót, és alatta egy lenyíló menüt. Valószínűleg a „Beérkező” menüpont lesz aktuálisan kiválasztva. Ellenőrizd, hogy itt van-e az üzenet, amit keresel.
- Ha nem találod az üzenetet, nyisd le a menüt, tehát kattints arra a szövegre, hogy „Beérkező„.
- Kattints az „Elrejtett és spam” menüpontra a lenyíló menüben. Ellenőrizd, hogy itt van-e az üzenet, amit keresel.
- Ha itt sem találod az üzenetet és biztos vagy benne, hogy te nem törölted azt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Utánajárunk, mi történhetett és igyekszünk segíteni neked.
Miért kerülhet egy üzenet az „Elrejtett és spam” mappába?
- Lehet, hogy olyan érdeklődő küldött neked üzenetet, aki kéretlen tartalommal keresi meg a hirdetőinket a rendszerünk vagy a moderátoraink szerint.
- Ezeket az üzeneteket automatikusan az “Elrejtett és spam üzenetek” mappába teszi a rendszerünk.
- Az adott üzenet feladójától érkező üzenetekről többé nem küldünk neked értesítést.
- Lehet, hogy véletlenül spam-nek, tehát kéretlen tartalomnak jelölted a beszélgetést. Ilyen esetben a beszélgetés az “Elrejtett és spam üzenetek” mappába kerül.
- Bármelyik beszélgetés spam-nek jelölhető:
- az üzenetpanel felső részén található felkiáltójel ikonra kattintva.
- Ha az applikációban szeretnél spam-nek jelölni egy beszélgetést, akkor kattints az adott üzenetre, majd kattints a jobb felső sarokban lévő három pöttyre, és válaszd a „Spamnek jelölés” opciót a lenyíló menüből.
- Ezt a funkciót akkor érdemes használni, ha az üzenet kéretlen tartalom.
- Az adott üzenet feladójától érkező üzenetekről többé nem küldünk neked értesítést, de nem is töröljük őket. Ezek az üzenetek automatikusan az “Elrejtett és spam üzenetek” mappába kerülnek.
- Bármelyik beszélgetés spam-nek jelölhető:
- Lehet, hogy véletlenül elrejtetted a ezt beszélgetést. Ilyen esetben a beszélgetés az “Elrejtett és spam üzenetek” mappába kerül.
- Bármelyik beszélgetés elrejthető:
- az üzenetpanel felső részén található áthúzott szem ikonra kattintva.
- Ha az applikációban szeretnél elrejteni egy beszélgetést, akkor kattints az adott üzenetre, majd kattints a jobb felső sarokban lévő három pöttyre, és válaszd a „Beszélgetés elrejtése” opciót a lenyíló menüből.
- Ezt a funkciót akkor érdemes használni, ha az adott érdeklődővel a jövőben nem szeretnéd tartani a kapcsolatot.
- Az adott üzenet feladójától érkező üzenetekről többé nem küldünk neked értesítést, de nem is töröljük őket. Ezek az üzenetek automatikusan az “Elrejtett és spam üzenetek” mappába kerülnek.
- Bármelyik beszélgetés elrejthető:
- Ha úgy véled, hogy egy üzenetnek nem az “Elrejtett és spam üzenetek” mappában van a helye,
- akkor kattints az üzenetpanel felső részén található áthúzott felkiáltójel ikonra. Így az üzenet átkerül a „Beérkező” mappába.
- Ha az applikációban szeretnél áthelyezni egy beszélgetést a „Beérkező” mappába, akkor kattints az adott üzenetre, majd kattints a jobb felső sarokban lévő három pöttyre, és válaszd a „Beszélgetés visszaállítása” opciót a lenyíló menüből.
Mi történhetett azzal az üzenettel, amit az „Elrejtett és spam” mappában sem találsz?
- Lehet, hogy véletlenül kitörölted a beszélgetést. Ilyen esetben végleg törlődik a beszélgetés.
- Bármelyik beszélgetés törölhető:
- az üzenetpanel felső részén található kuka ikonra kattintva.
- Ha az applikációban szeretnél törölni egy beszélgetést, akkor kattints az adott üzenetre, majd kattints a jobb felső sarokban lévő három pöttyre, és válaszd a „Beszélgetés törlése” opciót a lenyíló menüből.
- Ezt a funkciót akkor érdemes használni, ha az adott üzenetváltásra a jövőben biztosan nem lesz szükséged.
- A törlés végleges, utána mi sem tudjuk visszaállítani az üzeneteket.
- Bármelyik beszélgetés törölhető: